Republic Day Ball 2019– Cumhuriyet Bayramı Galası 2019

Categories:

Degerli Üyelerimiz ve Sevgili dostlar, 

Sizleri, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 96. yıldönümünü kutlamak vesilesiyle, 9 Kasım 2019 Cumartesi akşamı saat 6:00’da, aşağıdaki etkinliğimize davet ediyoruz. 

Bu yıl, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Galası icin TASNO, Türkiye’ deki Engelsiz Yaşam Vakfı ile işbirliği yaparak, bu önemli gecede sahne alması için Yılmaz Morgül’ü davet etti. Bilet satışının ve açık arttırmalarının bir kısmı, Türkiye Engelsiz Yaşam Derneği’ne bağışlanacak.

Tüm dostlarımızı, bu önemli gecede aramızda görmekten onur duyarız. Etkinliğimize, Cleveland Belediye Başkanı Sayın Frank Jackson; Yargıç Dan Polster; Ohio Senatörleri Sherrod Brown ve Rob Portman’ın yanısıra, Cleveland iş dünyasının önde gelen  isimleri ile Türkiye Milli takımı ve Cleveland Cavaliers’in değerli oyuncusu Cedi Osman da davetlidirler. 

Siz değerli davetlilerimiz, biletlerinizi websitemizdeki kayıt formu aracılığı ile Paypal üzerinden Kredi Kartı ile satınalabilir; ya da TASNO posta kutusuna çek göndermek yoluyla önceden alabilirsiniz. Gala gecesinden önce biletlerinizi almanız, organizasyonumuzun sizler için daha iyi panlanmasını sağlayacaktır. (Katılacak kişilerin isimlerini çek üzerinde bilgi bölümünde belirtmeyi unutmayınız.)

Sizleri bu önemli gecede aramızda görmeyi ve 29 Ekim coşkusunu Türkçe canlı müzik eşliğinde hep birlikte yaşamayı heyecanla bekliyoruz.

Bilet ve detaylar icin burayi tiklayin

Dear members and friends of TASNO 

We are happy to announce that TASNO is collaborating with the Impeded Life Foundation of Turkey (Türkiye Engelsiz Yaşam Derneği) and has invited Yılmaz Morgül for a live performance at the Republic Day Ball of 2019. Portion of ticket and silent auction income will benefit the unimpeded life foundation of Turkey. We hope all of our friends plan to attend this year’s Republic Day Ball celebration, be as one, united in our shared love of the country, the people, the culture all that makes Turkish culture a real treasure to enjoy, and cheer up for the 96th anniversary of the Republic of Turkey!

We kindly ask you guests to RSVP and purchase your ticket thru the link on the website of TASNO or by sending cashier’s check to TASNO’s PO box. (Please do not forget to specify the names of your guests on the check you write or notes section on paypal page.)

For detail and purchase the tickets please click here.

Republic Day Ball 2022- Cumhuriyet Bayramı Galası 2022

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.